Vlaswinkel Liftmodernisering
Industrieweg Oost 9B
6662 NE ELST

tel.: 0481 - 84 96 11

e-mail: info@vlaswinkel.eu

Vacatures

Liftmonteur modernisering en liftmonteur nieuwbouw:

Graag komen wij in contact met gedreven en enthousiaste mensen om ons team verder uit te breiden. De werkzaamheden bestaan uit het moderniseren en repareren/bouwen van diverse merken en soorten liften. Je werkt in een vakgebied dat continu in ontwikkeling is, waardoor je steeds wordt uitgedaagd.

De werkzaamheden vinden plaats door geheel Nederland. Wij onderscheiden ons door het leveren van maatwerk. Wij zijn daarbij continu op zoek naar slimme oplossingen voor elke situatie. En dus ook naar medewerker die daaraan willen bijdragen. Bij ons denk je mee in het proces en maak jij zelf het verschil zodat wij onze klanten niet alleen bieden wat ze verwachten maar kunnen verrassen. Dat is onze kracht en levert ons mooie, technisch uitdagende projecten op, zoals bij toonaangevende warenhuizen, hotels en ziekenhuizen. Wil jij onderdeel uitmaken van ons team en voldoe je aan onderstaande functie-eisen dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Heb jij:

Ben je daarnaast representatief, leergierig, gedreven, enthousiast, flexibel, klant- en oplossingsgericht en kun je tijdens je werk goed het overzicht bewaren?

Wij bieden:

Wil je solliciteren?

Stuur dan een email met een motivatiebrief en een volledig CV naar info@vlaswinkel.eu.